En julehilsen

Mitt hjerte alltid vanker

Det har vært et utrolig første år for oss i Siste kapittel. Vi kunne ikke drømt om en så hjertelig og entusiastisk mottakelse på tvers av alder og fagfelt, og det gir oss virkelig håp på aldringens vegne.

Som en liten takk og julehilsen har podkastgjengen spilt inn en kort og inderlig versjon av sin favorittjulesalme Mitt hjerte alltid vanker. Teksten er fra 1700-tallet og melodien er en gammel svensk folketone. For oss minner sangen om at vi alltid er alene og at vi samtidig har et levende fellesskap i musikken. De fleste av oss kan synge eller lytte til musikk når vi vil, men for noen er det helt avgjørende at vi aktivt gjør musikken og kulturarven deres tilgjengelig for dem.

Vi ønsker å dedikere denne lille innspillingen til alle dere som har familie på institusjon i julen, og til dere som har julevakt i kommunehelsetjenesten.

Tusen hjertelig takk til våre samarbeidspartnere, støttespillere og til alle dere som inviterer aldringen tilbake inn i fellesskapet. Bildet vi har valgt til denne sangen er Nicolai Astrups Marsmorgen fra rundt 1920. Nedstrippet, vondt og vakkert.

God jul fra alle oss i Siste kapittel

Previous
Previous

Festivalutstilling om kvinnehjertet

Next
Next

Online workshop: Futures of Ageing